Biografi

Ulla Airosto

Efter ett arbetsliv framför datorn får jag äntligen ägna mig åt min kreativa sida, hantverk. Kreerar i min lilla ”atelje” hemma i Skene.

Har sytt, stickat och virkat sen tonåren. Det blir både barnmössor och Amigurami idag. Senaste åren har jag dessutom ägnat mig åt att tillverka korgar – både i bomullsgarn och sisalrep klädda med textil. Betonggjutning – som har obegränsade möjligheter hör till mina favoriter.

Är med i Surtans Dalgång och Skene-Örby Hembygdsförening. Spelar padel och mattcurling. Styrketränar och dansar Zumba och Sha’bam.
 
Hoppas vi ses på Anjougården under Konsthantverksrundan.

heminredning

Bästa konstverk

Ulla Airosto (6)
Ulla Airosto (4)
Ulla Airosto (2)
Ulla Airosto (5)
Ulla Airosto (1)
Ulla Airosto (3)

ulla.airosto@gmail.com

076 238 83 13

Anjougården, 

Varbergsvägen 58, Skene