Biografi

Sara M. Petersson
Driver Studio Sara Em i Fritsla

Jag älskar att leka med människors fantasi, och för att göra det så skapar jag framför allt abstrakta verk i akryl och alkoholbläck. Skapandeprocessen blir fri och fantasin och känslorna bestämmer vad som ska visa sig på duken. Min konst är modern, färgglad, fantasifull och intresseväckande

Under de senaste 2 åren sedan jag började måla professionellt och startade mitt företag, Studio Sara Em, har jag genomfört en hel del separata utställningar, bland annat i Borås, Stockholm och Boden. Några av mina tavlor har även hängt på Restaurang Utbult Borneby & Co i Kulturhuset i Borås. Föru-tom det har jag medverkat på den internationella konstnärsportalen, Art 2 business, samlingsutställ-ning i Stockholm på Galleri Grip under 2022.

Det senaste är att jag nu även erbjuder works-hops/konstkurser i min nya studio vid tågstationen i Fritsla. Här kan deltagare bland annat lära sig grunderna i att skapa med alkoholbläck. Ett flytande medium där du använder luft och alkohol för att skapa magiska verk på papper.

Varmt välkomna till mig på Studio Sara Em

Måleri

min konst

sara m petersson (2)
sara m petersson (3)
sara m petersson (6)
sara m petersson (5)
sara m petersson (4)
sara m petersson (9)
sara m petersson (11)
sara m petersson (10)
sara m petersson (8)
sara m petersson (1)

 Förläggarevägen 50,

51172 Fritsla